Spa

Spa – Rezervare

0368435012 / 0757165458

Program: 08:00 – 00:00

OFERTA SPECIALA

Pachet SPA GROUP ALL NIGHT

Acces nelimitat la SPA toata noaptea

Max. 8 persoane

Sauna in Rasnov

Pentru o relaxare totala, va invitam sa alegeti sauna. Este alegerea perfecta daca va doriti o sanatate de fier, sa scapati de migrene sau de raceli. Sauna are o capacitate de 16 locuri. Va asteptam cu drag!

 

Va rugam sa va programati cu minimum 4 ore inainte pentru sauna.

Servicii de Masaj in Rasnov

Oferiti-va momente relaxante de neuitat printr-un masaj deosebit. Acesta alunga stresul de zi cu zi si contribuie la mentinerea unei stari optime de sanatate a organismului. Puteti alege din variate tipuri de masaj, precum cel de relaxare spre exemplu.

 

Sedintele de masaj se realizeaza doar cu programare in prealabil.

Solar in Rasnov

La Centrul nostru de SPA veti gasi un solar pentru o bronzare rapida si eficienta. Puteti uita de vremea neplacuta. Alegeti sa va suprindeti prietenii cu un bronz uniform si elegant pe orice tip de vreme!

 

Bronzul la solar reprezinta o modalitate placuta si relaxanta de a obtine o nuanta placuta a pielii. Va asteptam sa va programati!

Doresti sa beneficiezi de serviciile spa?

 

Pentru orice rezervare la spa va rugam sa ne contactati!

 

 Numar telefon: 0368435012

Contact

Aerobic

Aerobicul se realizeaza prin antrenamente cu un trainer personal. Acesta imbunatateste functiile motorii ale corpului, ii ofera rezistenta, imbunatateste imunitatea si ajuta la arderea grasimilor. De asemenea, se creste rezistenta inimii. Dupa cum vedeti, aduce o multitudine de beneficii!

 

Sesiunile de aerobic se realizeaza doar cu programare in prealabil.

Sala Fitness in Rasnov

Pentru o sanatate de fier, va punem la dispozitie o sala de fitness. La alegere, puteti opta pentru un antrenor, care va va ghida in efectuarea miscarilor. Antrenamentele vor fi personalizate in functie de varsta, dar si de nivelul de experienta. Asadar, indiferent de nivelul dvs., va asteptam in sala noastra de fitness.

 

Exista si optiunea de a lucra individual deoarece sala este dotata cu echipament modern.

Call Now Button